خانه / اسپانیا / اقامت در اسپانیا با ثبت شرکت

اقامت در اسپانیا با ثبت شرکت

شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

 اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت یکی از بیشترین روشهایی است که برای اخذ اقامت اسپانیا از آن استفاده می شود . البته این روش مهاجرتی اسپانیا هم دارای شرایط و ضوابطی است که در این مقاله بصورت تفصیلی به آن خواهیم پرداخت .

با خواندن این مطلب می توانید اطلاعات خوب و مفیدی که منوط به سال ۲۰۱۹ درباره اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت بدست آورید.

در این مقاله علاوه بر محور اصلی مقاله به مسایل پیرامون آن نیز ، نظیر : شرایط دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

اما پاسخ سوالات شمادر زمینه ثبت شرکت در اسپانیا که بصورت محوری در ذیل جمع شده است می تواند اغازگر خوبی باشد برای نوشتن این مقاله .

و اما سوالات شما :


بارسلونا – اسپانیا

روش های مختلف دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت کدامند؟

دریافت اقامت ثبت شرکتهای راههای زیادی دارد که ما در این بخش به ۵ نوع آن اشاره خواهیم کرد.

  1. ثبت یک شرکت جدید: که از طریق خرید یک شرکت آماده و یا ثبت یک شرکت جدید ممکن است.
  2. از طریق سرمایه گذاری مشترک: یعنی شراکت در یک شرکت اسپانیایی از طریق خرید سهام آن.
  3. یافتن اسپانسر شرکتی در اسپانیا: یعنی شرکتی تحت عنوان تابع یک شرکت اسپانیایی فعال، ثبت کنید.
  4. به صورت خود اشتغالی: خود اشتغالی یا کسب و کار انفرادی، یعنی راه اندازی یک کسب و کار، بامحوریت خودتان.
  5. داشتن دفتر نمایندگی: همانطور که از عنوانش پیداست، یعنی ثبت شرکت در قالب افتتاح هر نوع دفتر نمایندگی در اسپانیا.

تمام مراحل اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت، که در بالا ذکر شد همگی سیستم مشابهی را طی می کنند که در ادامه توضیح خواهیم داد…

مراحل گام به گام ثبت شرکت در اسپانیا چیست؟

طبق قوانین اسپانیا، تمامی افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در این کشور را دارند – اعم از شهروندان اسپانیا، افرادی که تابعیت و اقامت اسپانیا را دارند و اتباع خارجی-  پیش از هر اقدامی باید کد اقتصادی NIE دریافت نمایند.

گام اول ثبت شرکت در اسپانیا

برای دریافت کد اقتصادی NIE باید فرم تقاضای اقتصادی را پر نمایید و به همراه گذرنامه، دو قطعه عکس، رسید پرداخت مبالغ مربوط و اظهارنامه دلیل درخواست کد اقتصادی، به وکیل خود در اسپانیا تحویل دهید تا برای شما اقدام به دریافت کد اقتصادی NIE نماید.

گام دوم ثبت شرکت در اسپانیا

در قدم بعدی تاییدیه نام شرکت را از سایت the Mercantile Registry دریافت کرده و سپس با استفاده از مدارک فوق، مراحل دریافت کد شناسایی مالیاتی (C.I.F) برای شرکت شما در اداره مالیات اسپانیا طی می شود. پس از اخذ کد شناسایی مالیاتی، تاییدیه حساب بانکی در اسپانیا (حداقل به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو) دریافت می گردد.

برای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت، باید یک طرح توجیهی اقتصادی به وزارت بازرگانی اسپانیا ارائه شود که در آن برنامه کاری سه سال آینده توضیح داده شده و نشان دهد کسب و کار مورد نظر سود آور است.


گام سوم ثبت شرکت در اسپانیا

پس از طی مراحل و تهیه مدارک ذکر شده در اسپانیا، باید به همراه مدارک تهیه شده به سفارت اسپانیا در تهران مراجعه نمایید و درخواست اخذ ویزا دهید. پس از اخذ ویزا و سفر به اسپانیا، کارت اقامت برای شما صادر خواهد شد.

آیا در این نوع اقامت به اعضای خانواده فرد متقاضی نیز اجازه اقامت در اسپانیا داده می شود؟

بله. یکی از مزایای اصلی این روش امکان به همراه بردن و دریافت اقامت برای اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) از ابتدا می باشد.

آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می شود؟

بله، پس از سه سال اقامت موقت، شما و اعضای خانواده تان می توانید اقامت دائم اسپانیا را دریافت کنید و پس از گذشت پنج سال از دریافت اقامت دائم، می توانید برای دریافت پاسپورت اقدام نمایید.

فرآیند دریافت اقامت دائم اسپانیا از طریق ثبت شرکت، حداقل دو سال سریعتر از روش های دیگر است. زیرا که پس از سه سال اقامت موقت می توانید اقامت دائم دریافت کنید.

شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) چیست؟

پنج سال پس از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسپانیایی و کشور اسپانیا آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) هستید.

 آیا در مدت پنج سال ابتدایی برای سفر به کشورهای دیگر محدودیتی وجود دارد؟

شما بدون هیچ محدودیتی مجاز به سفر به تمامی کشورهای حوزه شنگن هستید. اما اگر بخواهید به خارج از حوزه شنگن سفر کنید، در هر ۱۸۰ روز تنها ۹۰ روز، مجاز به سفر هستید.

از مهم ترین نکات بررسی هر روش اقامتی، مزایا، محدودیت ها و مدارک لازم هستند که در ادامه به بررسی این نکات نیز می پردازیم.

مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت چیست؟

  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان
  • عدم نیاز به ارائه مدارک تحصیلی
  • امکان دریافت اقامت برای تمامی افراد خانواده (افراد تحت تکفل)
  • امکان فعالیت در بازارهای اروپایی
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از برند اروپایی

مدارک لازم گرفتن اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

  • فرم درخواست (NIE)
  • اصل و کپی کارت شناسایی و یا گذرنامه
  • گواهی تاییدیه نام شرکت
  • دو قطعه عکس
  • تاییده پزشکی
  • اظهارنامه دلایل تقاضای NIE
  • کد شناسایی مالیات (C.I.F)
  • تاییدیه حساب بانکی در اسپانیا (حداقل به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو)

مدت زمان اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت  چند ماه است؟

  • کل پروسه معمولا بین ۱۰ تا ۱۶ ماه به طول می انجامد.

شرایط تمدید اقامت اسپانیا با ثبت شرکت چیست؟

  • پرداخت حدافل مالیات (با توجه به Business متغیر است)
  • عدم ارتکاب جرائم کیفری
  • سودآور بودن شرکت

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت اسپانیا به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به اسپانیا را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش سعادت برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت اسپانیا و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش فردا

امیدوارم که از این مقاله کاربردی ، برای شما راهبر مفیدی باشید برای اخذ اقامت اسپانیا با ثبت شرکت.
برای سوالات بیشتر تماس بگیرید.

درباره‌ی مهاجران فردا

حتما ببینید

اقامت اسپانیا با تمکن مالی

شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی (شرایط ۲۰۱۹) | اخذ اقامت اسپانیا با تمکن مالی مانند سایر روشهای دریافات اقامت اسپانیا داری مراحلی و شرایطی است که ما در این مقاله یه آنها اشاره خواهیم کرد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *