خانه / مهاجرت به کانادا / مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل در سال ۲۰۱۹ دارای چه شرایطی است ؟
آیا شما حایز این شرایط هستید .سایت مهاجرتی کوچ مرجع اصلی راهنمای مهاجرت به نروژ و
اخذ اقامت نروژ  برای این منظور این مقاله را به نگارش در می اورد.

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل ۲۰۱۹

تحصیل در نروژ -اجازه نامه اقامت دانشجویی
مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل : بیشتر دانشجویانی که قصد دارند بیش از ۳ ماه در
نروژ اقامت کنند , ملزم به دریافت اجازه نامه اقامت دانشجویی هستند .
ویزاها تنها برای مدت ۹۰ روز اعتبار دارند و تمام طول دوره اقامت را پوشش نمی دهند .


شما را وادار می کنیم که قوانین و مقررات زیر را که به شما اطلاق می شود را با دقت مطالعه کنید
تا از هر گونه مشکل و تاخیری در طول ارسال تقاضا نامه جلوگیری شود .
لطفا قوانین و مقرراتی و الزاماتی که اداره مهاجرت نروژ ( UDI ) برای (ایران )
یا کشوری که تابعیت آن را دارید  تعیین کرده است را مطالعه کنید .

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

به طور خلاصه , در پایین به شرایطی اشاره می کنیم که دانشجویان تحصیلات عالی باید از آن پیروی کنند :

  •  برای دانشجویانی که از کشورهای اروپای شمالی به نروژ می آیند :
    اگر شما از یکی از کشورهای اروپای شمالی به نروژ بیایید , نیازی به دریافت ا
    جازه نامه اقامت ندارید , اما باید در اداره ملی نام نویسی , نام نویسی کنید .
  •  برای متقاضیانی که از کشورهای اروپایی به نروژ می آیند :
    اگر شما از کشورهایی بیایید که عضو اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا / اجتماع تجارت آزاد کشورهایاروپایی باشد , باید در طول ۳ ماهه اولیه اقامت در نروژ به اداره
    محلی پلیس مراجعه کرده و نام نویسی کنید .
  •  برای متقاضیانی که از کشورهای خارج
    اگر شما از کشورهایی به جز کشورهای از اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا / اجتماع
    تجارت آزاد کشورهای اروپایی به نروژ مهاجرت می کنید , باید برای دریافت اجازه نامه
    اقامت دانشجویی درخواست دهید .

برای هر کدام از تقاضا نامه ها باید مبلغی بپردازید . مبلغ پرداختی بسته به کشوری که از آن می آیید متفاوت است .
لطفا اطلاع داشته باشید که از شما پرسیده می شود که منابع مالی کافی برای پوشش هزینه های تان به همراه داشته باشید ؛ این مبلغ برای سال تحصیلی ۲۰۱۸ / ۲۰۱۹ ۱۱۶٫۳۶۹ نوک نروژی بود .

اگر در موسسه آموزشی که ثبت نام کردید ملزم به پرداخت شهریه بودید , علاوه بر آن
باید مدرکی نشان دهید که توانایی پرداخت شهریه را نیز دارید . بر اساس قانون کلی ,
اداره مهاجرتی نروژ از شما می خواهد تا این پول به صورت امانت در حساب های بانکی نروژ باقی بماند .
لطفا به یاد داشته باشید که مدارکی که باید تهیه و ارائه کنید , میان متقاضیان هر کدام از کشورها متفاوت است و ممکن است عناوین گوناگونی داشته باشند .

اگر در نروژ به سر می برید , از پلیس محلی اطلاعاتی به دست آورید .
فراموش نکنید که موسسه آموزشی نیز می تواند در این باره شما را راهنمایی کند .

کلام آخر

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

قوانینی که در بالا به آن ها اشاره کردیم , برای دانشجویانی که عضو کشورهای اتحادیه اروپا , منطقه اقتصادی اروپا , اجتماع تجارت آزاد کشورهای اروپایی نیستند و در طرح جابجایی شرکت می کنند نیز صدق می کند .

اگر هزینه تحصیل شان از طریق بورسیه های تحصیلی , وام های دانشجویی یا سایر موسسات در کشورشان پرداخت می شود , همراه با تقاضا نامه باید این مدارک را نیز ارائه دهند .
لطفا توجه کنید : اجازه مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل تحت شرایطی صادر می شود که دانشجو قبول کند به محض اتمام تحصیلاتش به کشور خودش ( وطن ) بر می گردد .

این هم مقاله ی ” مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل ” که به استحضارتان رساندیم. اگر در این زمینه تجربه یا دانشی دارید آنرا برای استفاده عمومی نشر دهید.

درباره‌ی مهاجران فردا

حتما ببینید

مهاجرت به نروژ از طریق ازدواج

مهاجرت به نروژ از طریق ازدواج

در این مقاله به بررسی کامل و مفید مهاجرت به نروژ از طریق ازدواج و شرایط آن خواهیم پرداخت .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *