خانه / مهاجرت به کانادا / مهاجرت به نروژ برای کار

مهاجرت به نروژ برای کار

مهاجرت به نروژ برای کار : سایت مهاجرتی کوچ مرجع اصلی راهنمای مهاجرت به نروژ و اخذ اقامت نروژ  است .

با اسودگی خاطر به نروژ مهاجرت کنید و این حاصل نمی شود مگر با اگاهی .
بهترین راه ها برای مهاجرت به نروژ کدامند؟
مهاجرت به نروژ برای کار : بگذارید به بهترین و محبوب ترین راه ها برای مهاجرت به نروژ مروری کنیم

مهاجرت به نروژ برای کار کارگران ماهر

مهاجرت به نروژ برای کار

مهاجرت به نروژ برای کار : برای این که به عنوان کارگر ماهر صلاحیت لازم برای دریافت اجازه نامه کاری نروژ را به دست آورید , باید یکی از این موارد را داشته باشید :

  • آموزش در دوران تعطیلات در یکی از مشاغلی که نیاز به کسب تجربه دارد ؛
  • تحصیل در دانشگاه یا کالج ؛
  • یا سایر منطقه های خبرگی .
  • علاوه بر ان , باید از جانب کارفرما در شرکت نروژی نیز پیشنهاد کاری دریافت کرده باشید .
  • باید میزان حقوق تان مشخص باشد
  • و از شرایط لازم برخوردار باشید .

اجازه نامه کاری برای نروژ

اجازه نامه کاری برای نروژ , می تواند بدون ارائه پیشنهاد کاری از جانب کارفرما نیز صادر شود .

ویزای افراد جویای کار با تجربه به شما اجازه زندگی در نروژ برای مدت ۶ ماه را می دهد ؛ در این مدت باید به دنبال شغلی مناسب بگردید .

به محض این که متقاضی شغلی مناسب در نروژ پیدا کرد , ملزم به درخواست برای دریافت ویزای کاری ” کارگر با تجربه ” نروژ می شود . شرایط لازم برای کسب صلاحیت در این نوع ویزا نیز مشابه شرایط اجازه نامه ” کارگر با تجربه ” است .( به جز دریافت پیشنهاد کاری از جانب کار فرما ) .

اجازه نامه کاری خود اشتغالی نروژ

اگر قصد تاسیس شرکت خودتان در کشور نروژ دارید , می توانید برای ویزایی درخواست دهید که هم اجازه زندگی و هم کار را به شما بدهد . میزان صلاحیت تان به پولی که در اختیار دارید و میزان خبرگی در تجارت بستگی دارد .

مانند اجازه نامه کاری نروژ ” کارگر با تجربه ” , از شما خواسته می شود تا مهارت و مدرک تحصیلی لازم را داشته باشید .

ویزای خانوادگی نروژ

می توانید بر اساس رابطه خانوادگی که با اقوام تان در نروژ دارید , برای دریافت ویزای این کشور درخواست دهید . در صورتی که با فردی نروژی ازدواج کنید , ۶ ماه اجازه اقامت در نروژ دارید .

کودکان یا والدین فرد نروژی می توانند برای دریافت ویزایی درخواست دهند که امکان تمدید آن هر ۶ ماه وجود دارد . تحت شرایط خاص و استثنا , سایر اقوام نیز می توانند از طریق این ویزا برای اقامت در نروژ درخواست دهند .

مزایای تحصیل در نروژ

تحصیل در نروژ شرایطی را برای دانشجو فراهم می کند تا به سیستم تحصیلی جهانی دسترسی پیدا کند و بتواند از تمامی وام های موجود استفاده کند . با دریافت ویزای دانشجویی نروژ , اجازه زندگی و تحصیل در مدت زمان تحصیل تان فراهم می شود .

پس از این که تحصیلات خود را به پایان رساندید , گزینه ای پیش روی تان قرار می گیرد که می توانید برای اقامت به عنوان کارگر با تجربه درخواست دهید .

ویزای دانشجویی نروژ مانند اجازه نامه کاری عمل می کند ؛ به نحوی که به شما اجازه کار پاره وقت در طول ترم و کار تمام وقت در تعطیلات بین دو ترم را می دهد .

انواع متفاوت تحصیل در نروژ

معمولا ویزای دانشجویی نروژ برای تحصیلات تمام وقت در دانشگاه یا کالج صادر می شود . اگر چه , تحت شرایط خاص نیز ویزا های دیگری در دسترس هستند , مانند طرح جابجایی دانشجویان دوران راهنمایی , دانشجویانی که در برنامه های بین المللی شرکت می کنند و دانشجویان نروژی زبان .

شرایط لازم برای کسب ویزای دانشجویی

برای این که صلاحیت لازم برای دریافت ویزای دانشجویی نروژ را به دست آورید , باید توسط موسسه آموزشی در نروژ پذیرفته شده باشید .

سایر شرایط لازم اضافه برای دریافت ویزای دانشجویی نروژ شامل : پول کافی برای پشتیبانی از خود در طول دوره تحصیل را دارید , از قبل مکان اسکان خود را مشخص کرده اید و باید قبول کنید که به محض این که اجازه نامه تان به پایان رسید باید نروژ را ترک کنید .

اجازه نامه اقامت دائم نروژ

مهاجرت به نروژ برای کار

مهاجرت به نروژ برای کار : اگر علاقه مند به مهاجرت دائم به نروژ هستید , باید به ۲ گزینه توجه کنید :

  1. اجازه نامه اقامت دائم در نروژ
  2. یا شهروندی نروژ .

در پایین به خلاصه ای از هر ۲ گزینه مهاجرت به نروژ اشاره می کنیم :
اگر برای مدت سه سال یا بیشتر در نروژ زندگی کرده باشید , می توانید برای دریافت اجازه نامه اقامت دائم درخواست دهید .

قوانین مهاجرتی نروژ می گویند که این سه سال باید مدام باشد ؛ به این معناست که باید تمام این دوره سه ساله را به صورت کامل در نروژ زندگی کنید .

در طول این مدت می توانید تا ۷ ماه را نیز در خارج از نروژ سپری کنید , اگر چه نباید هیچ کدام از دوره های غیبت بیش از سه ماه طول بکشد .
برای این که صلاحیت لازم برای کسب اجازه نامه اقامت را دریافت کنید , یکی از قوانین این است که باید تحصیلات اجتماعی و زبانی نروژ را در موسسات این کشور به پایان رسانده باشید .

علاوه بر آن باید تعدادی مدارک را نیز ارائه دهید تا بتوانید اجازه نامه اقامت دائم را دریافت کنید . این مدارک شامل ارائه مدرکی می باشد که نشان دهد برای مدت سه سال پیش به طور قانونی در نروژ اقامت کردید , ارائه لیستی از سفرها به داخل و خارج از نروژ در طول سه سال گذشته و ارائه مدارکی که نشان دهد زبان نروژی را فرا گرفته اید .
اگر برای مدت ۲ سال یا بیشتر در خارج از نروژ زندگی کنید , اداره مهاجرتی نروژ , اجازه نامه اقامت دائم شما را حذف می کند .

شهروندی نروژ

مهاجرت به نروژ برای کار : اگر در طول ده سال گذشته , هفت سال را به صورت قانونی در نروژ زندگی کرده باشید , می توانید برای دریافت شهروندی این کشور درخواست دهید .

تنها در صورتی می توانید برای دریافت شهروندی درخواست دهید که پس از صدور شهروندی نیز در خود نروژ زندگی کنید .

یکی دیگر از شرایط کلیدی که باید به ان توجه کنید , گذراندن و اتمام کلاس های آموزش نروژی در موسسات این کشور است . تحت بعضی شرایط , مانند ازدواج , این دوره به هفت سال کاهش پیدا می کند .

مهاجرت به نروژ برای کار با روشهای دگر

مهاجرت به نروژ برای کار

راه های بسیار دیگری وجود دارد تا صلاحیت لازم برای مهاجرت به نروژ برای کار را به دست آورید . صرف نظر از انواع ویزای کاری که در بالا به آن اشاره کردیم , گزینه های دیگری پیش روی تان است که شامل :

  • ویزای ” متخصصان ” مخصوص افرادی که درآمد زیادی دارند .
  • ویزا برای کارفرمایان شرکت های بین المللی که در نروژ شعبه دارند .
  •  ویزا مخصوص محققانی که از بودجه شخصی خود به تحقیق بپردازند .
  •  ویزای کارگر فصلی ( برای افراد بی تجربه ) ؛ و
  •  تعدادی از برنامه های فرهنگی و جابجایی
  •  ویزای بازدید کننده از نروژ ؛ مدت اعتبار تا ۹۰ روز
  • ویزای نروژ برای درمان پزشکی
  •  ویزای نروژ به منظور ارزیابی بازیگر
  •  ویزای نروژ برای شرایط خاص که شامل ؛ اهداف اورژانسی یا کارهای بشر دوستانه می شود .

درباره نروژ بیشتر بدانیم

واقعیت هایی که قبل از مهاجرت به نروژ باید از آن ها مطلع شوید
برای بسیاری از افراد , نروژ با نفت و کوه ها شناخته می شود . این کشور منظره های زیبایی دارد ؛ از سواحل گرفته تا صخره هایی که در جنوب قرار گرفته اند تا مناطق کوهستانی که در میان کشور واقع شده اند و خورشید نیمه وقت در کیپ شمالی ؛ همگی در نروژ به چشم می خورند .
نروژ کشوری مشتمل از دامنه های کوه , جنگل های با عظمت و پهناهای بزرگ و خالی از سکنه است و تنها حدود ۳ درصد از این کشور را زمین های زراعی تشکیل می دهد .

به طور تخمینی جمعیت این کشور حدود ۵٫۲ میلیون نفر است که حدود ۱ میلیون از آن ها در داخل و اطراف شهر اوسلو , پایتخت نروژ , زندگی می کنند .
سیستم این کشور سلطنتی بر اساس قانون اساسی است . پادشاه هارالد پنجم هیچ قدرت سیاسی در اختیار ندارد و مجلس پارلمان , استارتینگت ( stortinget ) , قدرت مند ترین منصب نروژ است .

اگر چه نروژ عضو اتحادیه اروپا نیست , اما به عنوان اعضای منطقه اقتصادی اروپا و ناتو به شمار می رود .
بزرگ ترین منبع درآمد نروژ استخراج و صادرات نفت و گاز است . سایر صنایع مهم این کشور شامل قلع , کشتی نوردی و توریست است .

  • کل مساحت کشور ۳۲۳٫۷۸۱ کیلومتر مربع
  • دریاچه و رودخانه ۱۸٫۳۵۱ کیلومتر مربع
  • زمین های خالی از سکنه ۳۰۵٫۴۲۰ کیلومتر مربع
  • زمین های زراعی و باغبانی ۸٫۱۰۳ کیلومتر مربع
  • جنگل ها و مراتع ۱۲۵٫۳۰۱ کیلومتر مربع
  • بزرگ ترین دریاچه mjosa با ۳۶۵ کیلومتر مربع
  • بلند ترین نقطه galdhopiggen با ۲٫۴۶۹ کیلومتر مربع
  • خط ساحلی اصلی ۲۸٫۹۵۳ کیلومتر مربع
  • مرزها ۲٫۵۶۲ کیلومتر
  • مرز با سوئد : ۱٫۶۳۰ کیلومتر , فنلاند : ۷۳۶ کیلومتر , روسیه : ۱۹۶ کیلومتر
  • کوه یخ و یخچال ۲٫۷۹۰ کیلومتر مربع
  • میانگین دما ( اوسلو ) ( ۱۹۶۱ – ۱۹۹۰ ) جنیوری : -۴٫۳ درجه سانتی گراد
  • جولای : ۱۶٫۴ درجه سانتی گراد
  • جمعیت ۲۰۱۶ ۵٫۲۱۵٫۳۱۷
  • روز ملی ۱۷ می ( روز پایه گذاری ۱۷ ماه می ۱۸۱۴ )
  • سیستم دولتی سلطنتی بر اساس قانون اساسی
  • مجلس پارلمان استارتینگت ( ۱۶۹ کرسی )
  • عضویت در اتحادیه اروپا ……..
  • عضویت در منطقه اقتصادی اروپا از ۱ جنیوری سال ۱۹۹۴
  • رییس کشور کینگ هارالد پنجم
  • رییس دولت ( سپتامبر ۲۰۱۳ ) نخست وزیر ارنا سولبرگ ( محافظه کار )
  • پول رایج ملی کرونر نروژی ( NOK )
  • وب سایت رسمی www.norge.no
  • زبان رسمی نروژی

این هم مقاله مهاجرت به نروژ برای کار که برایتان امیداور مفید باشد.

درباره‌ی مهاجران فردا

حتما ببینید

راههای مهاجرت

اگر به دنبال اطلاعات دقیق و کاملی درباره انواع  راه و راه و روش های مهاجرت هستید و …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *