خانه / اسپانیا / ویزای کار اسپانیا ۲۰۱۹

ویزای کار اسپانیا ۲۰۱۹

تحلیل آخرین شرایط ویزای کار اسپانیا در سال ۲۰۱۹

ویزای کار اسپانیا در سال ۲۰۱۹ با جزییات تغییراتی که نسبت به سال ۲۰۱۸ داشته به همراه بوده که 
اگر به دنبال بهترین اطلاعات درباره ویزای در کار اسپانیا هستید، این مقاله برای همین منظور نگارده  شده است.

در این مقاله با ارائه  جدیدترین تغییرات، به پرسش های شما درباره “مهاجرت کاری به اسپانیا” پاسخ خواهیم داد.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای کار اسپانیا، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و اخذ… نیز خواهیم پرداخت.

در ادامه به پرسش های زیر پاسخ داده خواهد شد.

چگونه می توانم ویزای کار در اسپانیا در بگیرم ؟
مدارک لازم جهت دریافت ویزای کار کشور اسپانیا چیست؟
چگونه دعوتنامه کار پیدا کنیم؟
شرایط دریافت ویزای کار اسپانیا چیست؟
چه کارفرماهایی می توانند به اتباع خارجی دعوتنامه کاری بدهند؟
مزایای دریافت ویزای کار در اسپانیا چیست؟
محدودیت ها و معایب این نوع ویزا چیست؟
آیا خانواده دارندگان این ویزا هم می توانند در این کشور زندگی کنند؟
فرآیند دریافت این ویزا چیست؟
مشاغل مورد نیاز اسپانیا کدامند؟
آیا برای دریافت ویزای کار اسپانیا تسلط به زبان اسپانیایی الزامی است؟
آیا داشتن ویزای کار، منجر به دریافت اقامت اسپانیا می شود؟
شرایط تمدید ویزای کار اسپانیا چیست؟
شرایط لازم برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اسپانیا چیست؟
مزایای دریافت ویزای کار در اسپانیا چیست؟
محدودیت ها و معایب این نوع ویزا چیست؟
فرآیند اخذ این ویزا چقدر طول می کشد؟

مادرید اسپانیا
نمایی از شب مرکز شهر مادرید – اسپانیا


ویزای کار اسپانیا چیست؟

در واقع این ویزا به اتباع خارجی امکان اشتغال در این کشور را می دهد.

البته اتباع کشورهای کل اتحادیه اروپا نیازی به اخذ ویزای کار در اسپانیا ندارند، زیرا به خودی خود اجازه کار در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا (از جمله اسپانیا) را دارند.

شرایط دریافت ویزای کار اسپانیا چیست؟

برای دریافت این ویزا، پیش از هر چیزی باید دعوتنامه کار داشته باشید. پیدا کردن کارفرمایی که بدون مصاحبه حضوری حاضر باشد برای شما دعوتنامه صادر کند چندان آسان نیست، اما با در نظر گرفتن موارد زیر می توانید این کار به مراتب آسانتر خواهد بود.

چگونه دعوتنامه کار پیدا کنیم؟

چه کارفرماهایی می توانند به اتباع خارجی دعوتنامه کاری بدهند؟

تنها کارفرماها و شرکت هایی می توانند به اتباع خارجی دعوتنامه کاری بدهند که پیشتر به اداره مهاجرت اسپانیا درخواست استخدام نیروی خارجی داده باشند. شرکت و یا کارفرمای صادر کننده دعوتنامه باید بسیار معتبر بوده و از لحاظ اقتصادی وضعیت مناسبی داشته باشند تا بتوانند به عنوان اسپانسر از شما دعوت به همکاری کنند.

فرآیند دریافت ویزای کار در اسپانیا چیست؟

ابتدا باید کارفرمایی پیدا کنید که شرایط ارسال دعوتنامه کاری و اسپانسر شدن را داشته باشد. کارفرما می باید پیش از ارسال دعوتنامه، شغل مورد نظر شما را سه ماه در اسپانیا و سپس سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی کرده باشد. در صورتی که فردی با شرایط لازم پیدا نشود، کارفرما می تواند برای شما دعوتنامه کاری ارسال نماید. پس از دریافت دعوتنامه شما به سفارت اسپانیا در ایران مراجعه نموده و درخواست ویزای کار می دهید. ۳ الی ۶ ماه بعد، در صورت موافقت سفارت با درخواست این درخواست، به شما ویزای کار اسپانیا داده می شود.

مشاغل مورد نیاز اسپانیا کدامند؟

بیشتر فرصت های شغلی در رشته های حسابداری، IT، آموزش دانشگاهی، آموزش زبان انگلیسی، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، روابط تجاری، پزشکی، رسانه، املاک و مستغلات، هتلداری، گردشگری  و… هستند.

با توجه به نرخ بیکاری بالا در اسپانیا، وضعیت کار در اسپانیا چندان خوب نیست اما به دلیل کمبود نیروی متخصص دانشگاهی این کشور همواره به جذب نیروی کار متخصص خارجی نیاز دارد.

آیا برای دریافت ویزای کار اسپانیا تسلط به زبان اسپانیایی الزامی است؟

برای این پرسش پاسخ مشخصی وجود ندارد! همه چیز به دعوتنامه کاری شما بستگی دارد. بدیهی است اگر در شغل مورد نظر، آشنایی با زبان اسپانیایی شرط لازم باشد، پاسخ این پرسش مثبت خواهد بود.

اگرچه آشنایی با زبان اسپانیایی صد در صد الزامی نیست، اما احتمال نیاز به دانستن این زبان برای دریافت ویزای کار بسیار بالاست.

آیا خانواده دارندگان این ویزا هم می توانند در این کشور زندگی کنند؟

بله، دارندگان ویزای کار در اسپانیا، همسر و فرزندان خود را نیز به همراه خود به اسپانیا خواهند برد.

نکته بسیار مهم این است که همسر افراد دارای ویزای کار به صورت تمام وقت مجاز اشتغال هستند و هیچ نیازی به اخذ اجازه کار نخواهند داشت.

آیا داشتن ویزای کار اسپانیا، منجر به دریافت اقامت اسپانیا می شود؟

بله، پس از سه سال کار و زندگی در اسپانیا می توانید اقامت دائم دریافت نمایید.

شرایط تمدید ویزای کار اسپانیا چیست؟

  • داشتن اسپانسر در زمان تمدید
  • عدم ارتکاب جرائم کیفری

پس از دریافت اقامت دائم، در صورت داشتن شرایط لازم می توانید پاسپورت (تابعیت) اسپانیایی دریافت نمایید.

شرایط لازم برای دریافت پاسپورت (تابعیت) اسپانیا چیست؟

پنج سال پس از دریافت اقامت دائم، در صورتی که با زبان اسپانیایی و همچنین کشور اسپانیا آشنایی کافی داشته باشید، واجد شرایط دریافت پاسپورت (تابعیت) هستید.

اگر با درخواست شما برای دریافت پاسپورت موافقت نشد، نگران نباشید؛ شما می توانید بارها و بارها این فرآیند را تکرار کنید تا در نهایت پاسپورت دریافت بگیرید.

مزایای دریافت ویزای کار اسپانیا چیست؟

  • امکان کار و زندگی در اسپانیا
  • امکان به همراه بردن همسر و فرزندان تحت تکفل
  • امکان اشتغال همسر بدون نیاز به دریافت اجازه کار در اسپانیا
  • امکان دریافت اقامت اروپا  پس از سه سال تمدید ویزای کار

محدودیت ها و معایب ویزای کار اسپانیا چیست؟

  • پیدا کردن فرصت شغلی و کارفرمایی که امکان ارسال دعوتنامه داشته باشد
  • پیدا نشدن متقاضی با شرایط مشابه در دو دوره سه ماه در اسپانیا و کل اتحادیه اروپا
  • زندگی دائم در اسپانیا برای حداقل ۱۸ ماه

فرآیند اخذ این ویزا چقدر طول می کشد؟

کل پروسه دریافت ویزای کار در اسپانیا معمولا بین ۵ الی ۱۵ ماه طول می کشد.

مدارک لازم دریافت برای این ویزا، چیست؟

  • اصل و کپی پاسپورت
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • گواهی پزشکی رسمی
  • سه عکس پاسپورتی مربوط به شش ماه اخیر
  • شماره ثبت مالی (NIE یا CIF) و شماره ثبت تامین اجتماعی از کارفرما.
  • فرم پیشنهاد کار که در آن شرایط کار و شرایط فرد متقاضی کار ذکر شده باشد.
  • توضیح کامل فعالیت شرکت.
  • مدارک لازم جهت تعهدات مالی کارفرما برای جذب فرد متقاضی

هم اکنون، شرایط اخذ ویزا و یا اقامت اسپانیا به چه صورت است؟

اگر شما قصد مهاجرت به اسپانیا را دارید، هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند. وکلای ما در موسسه حقوقی سروش فردا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت اسپانیا و سایر کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما خواهند بود.

اطلاعات تماس موسسه حقوقی سروش سعادت

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسپانیا بیشتر بدانید

اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در اسپانیا به دست آورید، می توانید مقالات این سایت را دنبال کنید . در آبنده ما به مقاله های در این زمینه خواهیم پرداخت.

درباره‌ی مهاجران فردا

حتما ببینید

اقامت اسپانیا با تمکن مالی

شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی (شرایط ۲۰۱۹) | اخذ اقامت اسپانیا با تمکن مالی مانند سایر روشهای دریافات اقامت اسپانیا داری مراحلی و شرایطی است که ما در این مقاله یه آنها اشاره خواهیم کرد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *